Zoon in de gevangenis

  • Chrisje62
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Meer
11 maanden 5 dagen geleden #2397 door Chrisje62
Zoon in de gevangenis was gemaakt door Chrisje62
Mijn zoon van 27 zit in de gevangenis sinds kort. Zelf is er heel weinig contact, ik heb hem al maanden niet gezien. Het is zijn vriendin die het me uiteindelijk liet weten via een sms'je nadat ik haar had gecontacteerd om te vragen hoe het met hem ging. Hij was toen al een paar dagen opgepakt. Vandaag heb ik dan zelf naar de gevangenis gebeld en het is me inderdaad bevestigd dat hij daar verblijft. Op de vraag wat ik met zijn post moet doen (zijn referentie adres is nl hier) zeiden ze dat ik dat gewoon kon doorsturen. Hij mag ook bezoek ontvangen. Mijn vermoeden dat hij is opgepakt is omdat hij zijn voorwaarden niet heeft nageleefd. Hij was te laat met een adres en zou sinds een maand ook zijn werk kwijt zijn. Beide, zowel mijn zoon als zijn vriendin hadden een verleden met drugs. In 2015 zijn ze beide veroordeeld geweest maar dan wel voorwaardelijk. Ik mag hem gaan bezoeken maar dat is het hem nu juist, doordat er al zo'n slecht contact was weet ik niet of hij dat wel wenst. Zelf sta ik er ook huiverig tegenover. Heb nog nooit met justitie een aanvaring gehad. Wat nu ? Zijn er hier ouders die zich hier in herkennen ? Graag hoor ik iets van jullie, hoe jullie het hebben aangepakt en zo

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

  • Chrisje62
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Meer
11 maanden 1 dag geleden #2402 door Chrisje62
Beantwoord door Chrisje62 in topic Zoon in de gevangenis
Ondertussen ben ik donderdag naar de gevangenis geweest maar er was geen bezoek mogelijk wegens de staking. Hij zit daar nu al meer dan een week zonder bezoek of telefoontje. Hoe zou het zijn ? Zoveel vragen en geen antwoorden.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 1.308 seconden

Ondersteuning

Wie de werking van Thuisfront een financieel  duwtje in de rug wil geven, kan dit op rekening BE70 8939 4402 9125 met duidelijk vermelding van "15006 Thuisfront".

Zo alleen kan u een fiscaal attest krijgen, dat u kunt gebruiken als belastingaftrek. 

Onze rekening waarbij u geen attest verkrijgt is: BE23 9731 5022 9691

Dit is het rekeningnummer van Thuisfront , niet van de gevangenis en ook niet voor gevangenen.

Alvast hartelijk dank namens onze stuurgroep.