Vechten voor ongestoord, wie doet mee?

  • AnLam
  • Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
Meer
9 maanden 4 weken geleden #2481 door AnLam
Ik zou graag vele partners van gedetineerden kunnen bereiken om stappen te ondernemen onze geliefde te kunnen knuffelen voor volgende outbreak corona er is!

Het is al zonder corona moeilijk als partner. Gevoel gestraft te worden voor iets dat we niet gedaan hebben... En het zijn niet enkel moordenaars of verkrachters dat in gevangenis zitten,.. Wij houden van ons ventekes die meestal gewoon domme beslissingen of keuzes gemaakt hebben...

Wat moet er gebeuren om ons te laten horen voor vele relaties kapot gaan puur uit verdriet, gemis. Voor er verkrachtingen binnen gaan gebeuren tengevolge van lichamelijk contact met partner met uitleg "in belang van gezondheid"! Of zelfs gevangenen of mensen hierbuiten mensen zich vant leven ontnemen uit verdriet.

Ben jij, of ken jij partner van gedetineerde die ook kotsbeu is haar partner niet te kunnen zien. (ik ga niet op bezoek zolang kleinste aanraking niet mag, dat is om het onmogelijke vragen).

Reageer op deze oproep of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.071 seconden